WIJ ZIJN VROOAM

De coöperatieve vereniging groothandelaren in automaterialen in Nederland en België

NOUS SOMMES VROOAM

L'association coopérative des grossistes en pièces automobiles aux Pays-Bas et en Belgique

Werken voor VROOAM.

Vind jij het ook fantastisch om je bezig te houden met het ontwikkelen, implementeren, beheren en vernieuwen van functionaliteiten in een online omgeving? 

Is het jouw passie om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke webshop te bouwen én te onderhouden? En wil je samen met ons bouwen aan het allerbeste webshopplatform? Dan zoeken wij jou! 

VROOAM is een inkoopverband van grossiers uit Nederland en België. In deze coöperatie van familiebedrijven staan persoonlijke aandacht, toegewijde service en meerdere leveringen per dag centraal. Uniek is onze keuze voor een eigen ontwikkelteam, waarmee we zelf de koers bepalen.

VROOAM biedt een (zéér) uitgebreid online assortiment van auto-onderdelen, banden, vloeistoffen en gereedschappen. Voor alles geldt: de hoogste kwaliteit voor prima inkoopcondities. In tegenstelling tot andere webshopplatforms, onderscheid ons product zich erin toegespitst te zijn op de wereld van de automotive aftersales. De webshop stelt voor een voertuig enkel passende onderdelen voor, waardoor grossiers direct het juiste onderdeel op tijd kunnen leveren. Een centraal artikelbestand voorkomt het inlezen en bijwerken van voorraden en inkoopprijzen.

Dit uitgebreide -en naar wens uitbreidbare- productassortiment wordt voor de grossiers beheerd, welke voor hun klanten binnen de shop is verrijkt met veel data uit externe bronnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld technische gegevens, arbeidstijden, pasadvies en -instructies.

Wat de VROOAM zo bijzonder maakt, is onze passie om de aangesloten leden te steunen in hun onafhankelijkheid. Dit maken we onder andere mogelijk met ons in-house ontwikkelde multi-tenant webshopplatform welke wij stevig aan het doorontwikkelen zijn. Het developmentteam bestaat momenteel uit zeven personen met een leuke mix tussen ervaring en talent. We hebben daarbij gedeelde passie voor automatiseren en het werken met up-to-date software en technieken. We beogen ons developmentteam fors (en parmanent) uit te breiden om al onze ambities waar te gaan maken.

Vindt jij het leuk om een online-omgeving helemaal uit te ontwikkelen en de vrijheid te krijgen om jouw beste ideeën in de praktijk te gaan brengen? Houd je ervan om in een scrumteam te werken met korte lijntjes in een informele setting? Dan is een job in ons team de perfecte plek voor jou. Samen met ons mag je dan gaan bouwen aan het allerbeste webshopplatform in de Benelux!

 

 

 

code2-min

Webdevelopers.

Senior 

Full stack developer 

32-40 uur

Medior 

Full stack developer 

32-40 uur

Junior 

Full stack developer 

32-40 uur

db-etype-min

Wat jij gaat doen.

Met het team werken we samen aan een webshop-as-a-service voor grossiers in Nederland en België. Een shop voor een (zéér) uitgebreid assortiment, verrijkt met veel (technische) data uit externe bronnen.  
Je houdt je in een notendop bezig met de doorontwikkeling, vernieuwing, bereikbaarheid, veiligheid en snelheid van onze webshop. Binnen deze rol werk je in ons hechte team mee aan het kloppende hart van de VROOAM. Het team is een goede mix tussen ervaring en talent.
Je bouwt en onderhoudt de systemen die door zowel onze partners als de klanten van onze partners worden gebruikt. We zijn constant in ontwikkeling om onze webshop uitgebreider, sneller, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker te maken. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste talen of tooling, zoals Laravel 11, Vue 3 / JavaScript, CSS, Jira, Git, PHP 8.3, MySQL 8 en Elasticsearch 8.

code2-min

Wie jij bent.

Je hebt een relevante opleiding in de richting van IT/Development;
Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
• Je hebt een passie om de best mogelijke software te bedenken én bouwen;
• Je hebt een voorkeur voor nette code en kunt deze snel werkbaar krijgen;
Je kunt in teamverband en zelfstandig uitstekend communiceren en presteren;
• Je hebt een nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken en de drive deze toe te gaan passen.

Wat wij bieden.

Een mooi salaris en arbeidsvoorwaarden die bij bewezen succes met je meegroeien;
• Een uitdagende, maar vooral ook leuke functie in een open, informele werksfeer.
• Toffe collega’s (al zeggen we het zelf) die van jou kunnen leren en andersom; 
• Deelname aan onze pensioenregeling, met mogelijkheid tot een adviesgesprek; 
• Laptop van de zaak; 
• De vrijheid om creatief te zijn en om te blijven leren;
Ruimte om jezelf te ontwikkelen; een gebrek aan ervaring is geen probleem, een gebrek aan passie wel;
• 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; 
• Een netto reiskosten-, internet- en thuiswerkvergoeding.
code1-min

Solliciteren.

Enthousiast geworden? Is deze nieuwe uitdaging voor jou?
Stuur ons dan je (korte) motivatie en cv naar vacature@vrooam.nl
Heb je vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Ben Wilbers via het algemene telefoonnummer.
We spreken graag direct met jou. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.
VROOAM
Vriezendijk 10
7683 PL Den Ham
Postbus 4
7683 ZG Den Ham
T +31 (0)546 – 678 786
F +31 (0)546 – 678 771
E info@vrooam.nl