Vrooam

Concepten

 

AutoFocus

Vrooam heeft samen met haar belangrijkste toeleveranciers Van Heck & Co en Harrems Tools het eigentijdse communicatieplatform AutoFocus gelanceerd. Tot dit communicatieve drieluik behoren AutoFocusTV, het glossy AutoFocus magazine en Big Deals  en www.autofocus.nl. Autobedrijven in Nederland hebben met AutoFocus drie krachtige, moderne communicatietools in handen om nog directer en actueler te communiceren met de Vrooam grossier en de werkplaatsklant. Meer info over AutoFocus?


 

Meer omzet met mijngarage.nl

Mijngarage.nl is dé zoekmachine voor onderhoud en reparaties. De site wordt door zowel autobedrijven als consumenten zeer positief gewaardeerd. De behoefte van consumenten om een reëel en helder inzicht te krijgen in wat nu de werkelijke kosten voor onderhoud of een reparatie aan de eigen auto zijn, blijkt onveranderd groot. Ook de 1.450 deelnemende autobedrijven van mijngarage.nl zijn content. Mijngarage.nl biedt hen extra werkplaatsomzet en contact met een nieuwe klantengroep. De Vrooam grossier ondersteunt ook hierbij actief. Hoewel mijngarage.nl hoofdzakelijk gericht is op consumenten, zijn het immers de deelnemende autobedrijven die uiteindelijk de klussen uitvoeren. Daarom krijgt het autobedrijf een eigen login, waarachter zich een omgeving bevindt met een compleet menu aan informatie en functionaliteiten. In dit mijngarage.nl menu kunnen deelnemende autobedrijven.


 

Narrowcasting AutoFocusTV

AutoFocusTV is het narrowcastingkanaal van uw Vrooam grossier. Met AutoFocusTV wordt wachten in de showroom en/of wachtruimte weer leuk. AutoFocusTV biedt autobedrijven een aantrekkelijk pakket.

Meedoen?
Hoe werkt het concept AutoFocusTV nu precies? Eigenlijk is het heel simpel. Is er binnen uw bedrijf een representatieve plek waar klanten komen? Is hier een stopcontact en een internetverbinding (netwerkkabel) aanwezig? Dan kunt u meedoen aan AutoFocusTV. Voor € 25 per maand wordt de 32-inch flatscreen van AutoFocusTV gemonteerd en geïnstalleerd. De inhoud van het programma wordt automatisch via de breedband internetverbinding geactualiseerd vanuit de database. Het complete programma duurt zo’n twintig minuten en wordt daarna herhaald. U heeft er geen omkijken naar. Voor autobedrijven die deel uitmaken van een keten, zoals Vakgarage, Bosch Car Service of AutoFit, zijn er extra voorzieningen. Het programma van AutoFocusTV wordt dan kanaalspecifiek afgestemd. Denk daarbij aan het plaatsen van een logo in beeld of het doen van gezamenlijke aanbiedingen. Vraag uw Vrooamgrossier naar de voorwaarden.


 

Eenvoudig bestellen met mijngrossier.nl

Een belangrijke schakel tussen de beschikbaarheid en de snelle levering van een ruim assortiment topproducten vormt het bestelsysteem. Met het multifunctionele online bestelsysteem mijngrossier.nl is het vinden en bestellen van de juiste onderdelen een fluitje van een cent, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Via de kentekenmodule van mijngrossier.nl verschijnt direct een overzicht van de juiste onderdelen van het specifieke automodel. Een paar muisklikken verder staan de gevraagde onderdelen in de bestellijst en korte tijd later staat de Vrooam-grossier met de onderdelen op de stoep. Eenvoudiger en sneller kan niet. Maar naast onderdelen heeft mijngrossier.nl nog meer te bieden:

AutoTools
Goede technische informatie is immers onontbeerlijk voor de werkplaats van een autobedrijf. Met het programma AutoTools vindt de autotechnicus de informatie die hij nodig heeft. Naast basisinformatie zoals afstelgegevens en aanhaalmomenten bevat AutoTools ook gegevens die nodig zijn bij een grote en kleine onderhoudsbeurt en informatie over onderhoudsintervallen. Daarnaast biedt AutoTools reparatie informatie voor de meest voorkomende werkzaamheden in de werkplaats.AutoTools werkt hiervoor uitsluitend met originele gegevens. Tevens biedt mijngrossier.nl toegang tot AMT Reparatiewijzer. Hier vindt u vraag en antwoord op duizenden complexe voertuigspecifieke problemen, opgesteld voor en door autotechnici.

Green

Wanneer alleen het vervangen van een complete motor of transmissie nog soelaas biedt, wordt het voor de werkplaatsklant een dure grap. Om de reparatie toch betaalbaar te houden, komt mijngrossier.nl met het Green-programma. Dit bestaat uit aantrekkelijk geprijsde motorblokken en versnellingsbakken van betrouwbare kwaliteit.

De Green-motorblokken en transmissies zijn eenvoudig online te bestellen via mijngrossier.nl. Toets het kenteken in van de auto, klik op de Green-button, en u ziet de beschikbare delen.Het scherp geprijsde Green-programma biedt keuze uit jong gebruikte delen, gereviseerd en nieuw.

Nu wilt u natuurlijk weten hoe mijngrossier.nl aan zo’n gevarieerd assortiment komt. “Een deel van de Green-producten is afkomstig van researchprojecten, overstocks van fabrikanten en erkende revisiebedrijven. Verder zijn er jonge gebruikte delen van schade-auto’s en bijna nieuwe motoren en versnellingsbakken van voorloopauto’s.”

Mijngrossier.nl staat in voor een hoge kwaliteitstandaard en geeft tot 2 jaar garantie op de motorblokken en transmissies.

Vind uw Vrooam grossier
in de buurt

Met ruim 35 grossiers die gezamenlijk in totaal 115 vestigingen hebben in Nederland is er altijd een grossier bij u in de buurt

Waar wilt u zoeken?

Vul hieronder uw postcode, straat of stad in

Zoek grossiers